Doorzoek site

 alt=

  • Klantenservice
  • 010 - 737 07 97

PRODUCTEN Bedrukte koffiebekers

2 feb. 2017 15:02:24

Op zoek naar een simpele, milieuvriendelijke en effectieve manier om het bedrijf of evenement te promoten? Onze koffiebekers kunnen van 1 kleur tot full colour bedrukt worden met een eigen logo of tekst. De gepersonaliseerde bekers zijn al leverbaar vanaf 1000 stuks voor de dubbelwandige variant en vanaf 50.000 stuks voor de enkelwandige variant. Hoge kwaliteit bekers met een minimale impact op het milieu, uw nieuwe visitekaartje!

Voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons via info@biofutura.nl


Posted in News NL By Marianne vd Berg

BEURS Biofach 2017

2 feb. 2017 13:52:36

Van 15 tot 18 februari zijn wij weer aanwezig op de grootste bio-beurs van de wereld.
De Biofach wordt elk jaar gehouden in de Duitse plaats Nürnberg en trekt bezoekers van over de hele wereld. Dit jaar zijn wij te vinden in Hal 9 met standnummer 640. Let op, dit jaar staan wij niet in de internationale hal.

 

Posted in News NL By Marianne vd Berg

NIEUW Matzwart bestek en Spork

2 feb. 2017 13:48:49

Ons zwarte bestek van CPLA krijgt een make-over. Binnenkort zal het zwarte wegwerpbestek verkrijgbaar zijn in een nieuwe uitvoering, namelijk in het matzwart. Een nog chiquere en luxere uitstraling en geen zichtbare vingerafdrukken meer op het bestek! Ook zal er een voorverpakte bestekset verkrijgbaar zijn in het zwart, perfect voor onderweg.

Ook zal er binnenkort een nieuw artikel toegevoegd worden aan het witte wegwerpbestek van bioplastic. Ideaal voor salades, noodles en pastagerechten: de Spork! Een spork is een combinatie van een lepel en een vork, perfect voor gerechten met saus, dressing of bouillon.
 

Posted in News NL By Marianne vd Berg

NIEUW Saladebakjes van PLA

2 feb. 2017 13:40:04

Ook in 2017 gaan we door met het vernieuwen en verbeteren van ons assortiment.
Naast de saladebakjes met klapdeksel, zal er een nieuw type saladebakje bij komen met bijpassende deksel. Deze bakjes hebben een bijzonder ontwerp en worden de “Diamond bowl” genoemd.

De saladebakjes zullen verkrijgbaar zijn in de maten 500 en 700 ml en zijn helemaal transparant.
Perfect voor kleurrijke salades, smoothie bowls en andere ontbijtgerechten.
De bakjes zijn niet hittebestendig, maar na gebruik wel composteerbaar in een industriële installatie.
Al met al een mooie toevoeging aan ons huidige assortiment!
 

 

Posted in News NL By Marianne vd Berg

Nieuwe partner: Green Events

11 jan. 2017 15:07:04

Bij Bio Futura werken wij al jaren nauw samen met evenementen organisaties, cateraars en foodtrucks om evenementen te verduurzamen op het gebied van disposables. Om dit in de aankomende jaren nog beter te kunnen doen zijn wij de samenwerking aangegaan met Green Events.

Green Events is een platform voor het verduurzamen van evenementen, op uiteenlopende vlakken.
Zij geloven net als wij dat verduurzaming niet altijd moeilijk of duur hoeft te zijn.
Met een team vol enthousiasme en kennis organiseren zij masterclasses, adviesbijeenkomsten en inspirerende activiteiten. Hiermee willen zij verschillende partijen en vooral de juiste personen bij elkaar brengen.

Naast het verduurzamen zelf, houdt de organisatie zich ook bezig met het certificeren en belonen van festivals die aantoonbare verduurzamingen hebben doorgevoerd. Sinds 2007 reiken zij de Greener Festival Awards uit, die al meer dan 300 festivals ontvangen hebben.

Al met al een samenwerking waar wij trots op zijn en veel toekomst in zien!
Voor meer informatie over Green Events: Green Events


Posted in News NL By Marianne vd Berg

Voorraadtelling - 2 januari gesloten

30 dec. 2016 14:59:09

Op maandag 2 januari hebben wij onze jaarlijkse voorraadtelling, dit betekent dat wij op deze dag geen bestellingen kunnen verwerken. Ook de klantenservice is gesloten.
 
Bestellingen geplaatst op vrijdag 30 december (tot 17:00) worden diezelfde dag verwerkt en verstuurd. Bestellingen die later geplaatst worden, worden dinsdag 3 januari verwerkt en verstuurd, de volgende dag geleverd.
 
Vanaf 3 januari staat de klantenservice weer paraat en worden de orders als vanouds verwerkt.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een prachtig nieuwjaar!
 
Posted in News NL By David Gnatzy

Eerste biobased pop-up winkel in Nederland! 

Afgelopen 11 november is in Bergen op Zoom de allereerste “biobased” pop-up store geopend op de Kortemeestraat. Dit initiatief van de gemeente is in het leven geroepen om meer duidelijkheid te geven en interesse te wekken voor biobased producten. Biobased is een lastig begrip en middels presentaties, workshops en diverse producten zal het meer vorm moeten krijgen voor de bezoekers.

Pop up Store Biobased Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom werkt voor dit project samen met het Biopolymeer Applicatie Centrum van Avans Hogeschool en AKV|St.Joost. Daarnaast zullen verschillende kunstenaars laten zien wat zij kunnen maken met biobased materialen en zijn er allerlei biobased producten te vinden. Denk hierbij aan supermarktproducten zoals STAS koffie, maar ook aan surfboards, designmeubelen en ook onze disposables!

De producten zijn helaas niet verkrijgbaar op de locatie zelf, maar de medewerkers verwijzen je graag door naar de desbetreffende producent of winkel. Tot eind januari is de winkel op woensdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken.

Posted in News NL By Marianne vd Berg

Naar de beurs in November

2 nov. 2016 13:51:46

Van 20 t/m 24 November zijn we te vinden op de grootste horeca beurs van België: De Horeca Expo in Gent. 
Met meer dan 600 exposanten en 8 hallen zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.
Dit jaar staat de beurs in het teken van plezier, passie en sfeer. Volgens ons dé ingrediënten voor een succesvol bedrijf en een goede samenwerking. We zijn te vinden in Hal 2, stand 2433.
http://www.horecaexpo.be/

Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan zijn we ook nog te vinden op de Street Food Convention in Nürnberg, Duitsland. Hier vind je alle nieuwe trends op het gebied van Street Food, Food Trucks en Outdoor Catering.
https://streetfoodconvention.de/en/

Beurs Belgie Duitsland

Posted in News NL By Marianne vd Berg

We zijn weer genomineerd!

2 nov. 2016 13:29:43

Het is elk jaar weer spannend en tot op heden hebben we hem nog niet gewonnen, maar:
WE ZIJN WEER GENOMINEERD VOOR DE FD GAZELLEN AWARDS!

Deze awards worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, opgedeeld in 4 regio’s. Binnen de regio’s; noord, oost, zuid en west wordt er ook nog onderscheid gemaakt in grootte. Het snelst groeiende bedrijf in zijn eigen categorie en regio wint uiteindelijk de “Gouden Gazelle”.

Vorig jaar mochten wij als 1 van de genomineerden het evenement voor Zuid-Holland en Zeeland organiseren.
Dit jaar zijn wij uitgenodigd in Amsterdam in het Theater Amsterdam. De nominatie op zich is voor ons al een hele grote eer, maar we hopen toch die “Gouden Gazelle” een keer mee terug te nemen naar Rotterdam!

https://fd.nl/events/gazellen

FD Gazellen Nominatie

 

Posted in News NL By Marianne vd Berg

Webinar Ondernemersplein

8 okt. 2016 15:44:44

Oprichter Wouter Moekotte te gast bij een webinar over de circulair economie en ondernemen met hogescholen
Posted in News NL By wouter moekotte

 Bio Futura Catalogus

The Green Web Foundation - Biofutura.nl

 

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Bio Futura en ontvang het laatste nieuws op het gebied van duurzame disposables en verpakkingen.

OVER BIO FUTURA B.V.

Wij zijn gevestigd in de Van Nelle Fabriek: 

Van Nelleweg 1, Unit 19 3044 BC Rotterdam

Tel: +31 (0)10 7370797

Email: info@biofutura.nl

KvK: 57509948

Betalingsmethodes                    

  Bio Futura Francais Bio Futura Deutschland                                                                                   Volg ons