Bedrukt hamburgerpapier

Image 2

Papier voor het verpakken van hamburgers wordt doorgaans van vetvrij papier gemaakt. Dit papier is perfect voor het verpakken van niet alleen hamburgers, maar ook hotdogs of andere belegde broodjes. Het is een stevige papiersoort en is geproduceerd zonder coating of siliconen laagje. 

Hamburger papier bedrukken is een van de mogelijkheden die wij bieden voor het promoten van uw bedrijf, organisatie of evenementen. Dit is mogelijk op basis van een herhaalpatroon, dit betekent een herhaling van het logo of ontwerp, zonder specifieke plaatsing. Het maximaal aantal te drukken kleuren is 4 en minimale afnames variëren per producent en per uitvoering. De minimale afname hoeveelheid bij hamburger papier bedrukken ligt bij 50.000 vellen. 

Naast een bedrukking kan het vetvrije hamburger papier ook op maat gemaakt worden. Hierbij is er een keuze tussen ongebleekt bruin papier of een chloorvrij gebleekt witte variant. Volledige bedrukking of andere kleuren zijn helaas niet mogelijk. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het hamburger papier bedrukken of heeft u vragen of dit product? Neem gerust contact met ons op en stuur ons een e-mail met uw vragen.

Scroll to top