Bedrukt vetvrijpapier

Image 2

Vetvrij papier is een stevige papiersoort met een hele hoge vezeldichtheid. Door deze eigenschappen is het papier ook zeer geschikt om te bedrukken. Hiermee kunt u uw hamburgers, wraps of bijvoorbeeld belegde broodjes verpakken met uw logo. Vetvrij papier bedrukken kan alleen in een herhaalpatroon. Dit betekent dat het ontwerp constant herhaalt wordt over het gehele vel, zonder precieze plaatsing. 

De minimale afnames en maximaal aantal drukkleuren verschillen per producent en per uitvoering. Alle mogelijkheden kunnen natuurlijk specifiekvoor u worden opgevraagd. De minimale afnames liggen doorgaans rond de 25.000 vellen, afhankelijk van het formaat. Naast een eigen bedrukking, kunnen de vellen vetvrij papier ook in andere maten gemaakt worden. Het vetvrije papier kan geproduceerd worden in een ongebleekte variant (bruin) of in het wit. Een andere kleur of volledige bedrukking is helaas niet mogelijk. 

Heeft u advies of hulp nodig bij de keuze of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers.

Scroll to top