Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Bedrukte frietzakken

Image 2

Frietzakjes bedrukken is een van de vele bedrukkingsmogelijkheden bij ons. De frietzakken zijn perfect voor een portie friet, aardappelwedges of kleine snacks. Het innovatieve sausvakje zorgt ervoor dat de handen schoon blijven. Frietzakken bedrukken kan bij ons al vanaf 25.000 stuks en is alleen mogelijk in een herhaalpatroon. Een herhaalpatroon betekent dat het ontwerp of logo herhaaldelijk over de frietzakken gedrukt wordt, zonder een specifieke plaatsing. 

De levering van de bedrukte frietzakken duurt ongeveer 8-12 weken na akkoord van de digitale proefdruk. De proefdruk wordt voor u op gemaakt ter goedkeuring van het ontwerp en de plaatsing. Na akkoord kunnen wij de frietzakken bedrukken met het gekozen ontwerp. 

Voor hulp bij het kiezen van de juiste frietzakken of advies bij het ontwerp kunt u contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail bij interesse voor een vrijblijvende offerte.

Scroll to top