Bedrukte koffiebekers

Image 2

Op zoek naar bedrukte koffiebekers? Bij ons kunt u bekers met eigen bedrukking laten maken vanaf 1.000 stuks! Onze duurzame koffiebekers zijn met eigen bedrukking en lage minimum afnamehoeveelheden zeer geschikt voor promotionele doeleinden en kunnen een grote toevoeging vormen voor de branding van uw bedrijf of organisatie. Standaard koffiebekers voor bijvoorbeeld koffieautomaten hebben doorgaans een enkele wand. Hierbij wordt het karton bedrukt voorafgaand aan de productie van de bekers. Deze kartonnen koffiebekers bedrukken is mogelijk vanaf 50.000 stuks per formaat, per ontwerp. 

Enkelwandige bekers
De bekers worden bedrukt en geproduceerd in Azië en hebben een levertijd van 10 – 12 weken na akkoord van de digitale proefdruk. De digitale proefdruk wordt gemaakt op basis van het aangeleverde ontwerp en kleurcodes. Ontwerpen dienen altijd aangeleverd te worden in een vector-bestand. Ter ondersteuning van het ontwerpen kunnen wij templates aanleveren van de koffiebekers. Bedrukkingen zijn mogelijk van 1 kleur tot full colour.

Leverbare formaten: 100ml, 210ml, 240ml, 300ml en 360ml.  Voor afwijkende formaten kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

Dubbelwandige bekers
Ook koffiebekers bedrukken in kleine oplage is mogelijk. De dubbelwandige koffiebekers kunnen al vanaf 1000 stuks per formaat, per ontwerp bedrukt worden. Hierbij wordt de 2de laag papier om de bekers bedrukt, waardoor er meer flexibiliteit ontstaat in de afnamehoeveelheid. De bedrukking vindt plaats in Europa en de bekers hebben doorgaans een levertijd van 3 – 4 weken, na akkoord van de digitale proefdruk. Net als bij de enkelwandige bekers wordt de gemaakt op basis van de het aangeleverde ontwerp en kleurcodes. Ontwerpen dienen altijd aangeleverd te worden in een vector-bestand en ook van deze bekers zijn templates beschikbaar. De bedrukking is mogelijk van 1 kleur tot full colour. Bij de dubbelwandige bekers kan u zelfs kiezen tussen 2 verschillende afwerkingen: Matt of Gloss. 

Leverbare formaten: 240ml, 360ml en 500ml. 

Indien nodig kunnen wij u helpen met het ontwerp van uw beker of het omzetten naar een vector-bestand. Afhankelijk van de omvang vragen wij hier wel een vergoeding voor, waarvoor wij graag een offerte voor u opmaken. Neem hiervoor contact met ons op.

Scroll to top