Bedrukte stickers

Image 2

Biologisch afbreekbare stickers zijn een uitkomst voor verpakkingen en disposables die niet bedrukt kunnen worden. De stickers kunnen in tegenstelling tot veel producten al vanaf 5000 stuks bedrukt worden. Stickers met logo bedrukken is daarmee ook een goede oplossing voor startende en kleine bedrijven. Net als bij gewone stickers en etiketten zijn er veel mogelijkheden op het gebied van materiaal, formaat en kleur. Er zijn diverse papiersoorten verkrijgbaar, waaronder papier gemaakt van suikerriet vezels. Ook transparante stickers van bioplastic zijn mogelijk. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van Natureflex of PLA. 

Stickers met logo zijn een relatief gemakkelijke oplossing en hoeft zeker niet duur te zijn. Dit hangt echter wel af van het formaat en de bedrukking. Kleine en eenvoudige formaten zullen minder kosten met zich meebrengen dan grote formaten en ingewikkelde vormen. Bedrukking met alleen de kleur zwart is tevens voordeliger.

De stickers worden gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit geldt voor het basismateriaal en de lijm. Daarnaast zijn deze stickers met logo allemaal gecertificeerd composteerbaar volgens EN-13432. U kunt dus zonder zorgen de bedrukte stickers gebruiken op onze composteerbare verpakkingen en disposables. 

Heeft u vragen of wilt u eens overleggen wat er voor u mogelijk is? Laat het ons dan vooral weten door contact met ons op te nemen.

Scroll to top