Bedrukte tassen

Image 2

Op zoek naar een originele en effectieve manier om uw bedrijf, organisatie of evenement te promoten? Verpak en geef uw producten of maaltijden mee in een van onze draagtassen met eigen bedrukking! Een tas bedrukken kan bij ons al met een minimale afname van 500 stuks en op verschillende materialen. Wij kunnen een katoenen tas bedrukken tot full colour en papieren tassen bedrukken in verschillende formaten. De bedrukte draagtassen variëren in levertijd en prijs, afhankelijk van het materiaal, aantal en bedrukking.

De papieren tassen en katoenen tassen bedrukken kan vanaf 500 stuks en hebben een vrij snelle levertijd. De minimale afnames voor de bioplastic tassen verschilt per uitvoering en begint bij 10.000 stuks.

Na de aanlevering van het ontwerp voor de bedrukte tassen, in .EPS of .AI, wordt er een digitale proefdruk gemaakt. Deze geeft een duidelijk beeld van de grootte, plaatsing en kleuren op de draagtassen. Hiermee kunnen er nog aanpassingen gedaan worden en bij goedkeuring kunnen de tassen geproduceerd worden. Voor advies, informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om de juiste tassen en bedrukking uit te kiezen.

Scroll to top