Tobias Zitz

Vraag naar (duurzaam) geproduceerd papier blijft stijgen

Wereldwijd neemt de vraag naar papier en karton sterk toe. Door het verbod op plastic (draagtassen) in een toenemend aantal landen, is er een oplopende vraag naar papier ontstaan. Daarnaast loopt in belangrijke productielanden zoals China het aanbod van papier steeds verder terug. Deze recente ontwikkelingen op de papiermarkt zorgen onder meer voor langere levertijden en hogere grondstofprijzen van nieuw én gerecycled papier.

Meer lezen

Aangepaste openingstijden 02-02-2018

Op 2 februari 2018 sluiten wij iets eerder vanwege een bedrijfsuitje. Onze klantenservice zal vanaf 15:30 gesloten zijn. Alle orders die voor 17:00 via onze webshop worden geplaatst worden nog wel gewoon verwerkt. 

Nieuwe webshop

Onze vorige site, die sinds 2012 actief was, was nodig toe aan een upgrade. Daarom hebben wij eind
2016 besloten om onze site een nieuwe look te geven en meteen over te stappen naar de nieuwste
versie van Magento (2.1). Op deze manier konden wij werken aan een systeem dat klaar is voor de
toekomst en waar wij de komende jaren verder op kunnen bouwen.

Meer lezen

Bedrijfsuitje - Klantenservice gesloten

Wij werken heel het jaar hard om onze klanten de beste service te geven. Om even te ontspannen met het gehele team is er donderdag 19 oktober een bedrijfsuitje gepland. De klantenservice zal daarom op die dag vanaf 15:00 gesloten zijn. Bestellingen kunt u gewoon via de website bij ons plaatsen. Bestellingen die voor 17:00 online geplaatst en direct afgerekend worden, zullen die dag automatisch verwerkt en verzonden worden. Vrijdag zijn wij vanaf 9:00 weer telefonisch bereikbaar, u kunt ons natuurlijk altijd een email sturen: klantenservice@biofutura.com
Scroll to top