Onze webshop is 24/7 open. U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via  klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie? Kijk hier. Het is momenteel erg druk bij de vervoerders, houd rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

Bioplastics in Packaging - tentoonstelling Interpack 2011

Voor de derde keer op rij zal European Bioplastics en de Messe Düsseldorf van 12 tot en met 18 mei een grote tentoonstelling organiseren rondom 'Bioplastics in Packaging'. De eerste twee bioplastic-shows trokken ieder meer dan 10.000 vakbezoekers en kregen veel aandacht van het publiek en de media. De wereldwijde belangstelling voor bioplastics blijft toenemen, er komen steeds meer opties en oplossingen om de milieuaspecten van verpakkingen te verbeteren. Grote retailers in heel Europa bieden levensmiddelen in verpakkingen van bioplastic en tegelijkertijd neemt het gebruik ervan ook in de elektronische sector een vlucht. Veel toonaangevende bedrijven en nieuwkomers hebben aangekondigd de komende jaren te gaan investeren in de uitbreiding van de productiecapaciteit van bioplastics. Hierdoor zal de wereldwijde productiecapaciteit van 568.000 ton naar ongeveer 1,5 miljoen ton in 2012 toenemen. Bron: Biojournaal
Scroll to top