Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
We zijn vastberaden om onze klanten in deze moeilijke situatie te ondersteunen.
Onze webshop is 24/7 open. U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.

Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Duurzame producten ook aantrekkelijk voor niet-duurzame consumenten

Duurzame producten worden voor 75% gekocht door een doelgroep met bijzondere kenmerken: consumenten die nadenken over niet-materiële zaken des levens bij het boodschappen doen. In opdracht van Business Openers zochten studenten aan de Universiteit van Nyenrode uit hoe je duurzame producten ook weet te verkopen aan gewone, mainstream consumenten. Hun onderzoek toont aan dat duurzame voedingsproducten voor mainstream consumenten interessant zijn als de duurzaamheidsclaim een 'reason to believe' (een bewijs om te geloven) is voor materële koopmotieven die zij hebben, waaronder vooral smaak en gezondheid. Ook worden mainstream A-merken interessanter als hun duurzaamheidsstreven een bewijs is van òf de vooruitstrevendheid en het innovatieve karakter van het A-merk òf van de extra zorg en betrouwbaarheid van het A-merk in kwestie. Bron: Business Openers
Scroll to top