Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Horeca Inspiratielunch in The Green House

In de nabije toekomst hebben we te maken met een heel grote uitdaging: hoe gaan we in 2050 bijna 10 miljard mensen op een duurzame wijze van eten en drinken voorzien? Op dinsdag 9 april kunnen horecamensen inspiratie op doen gedurende een heerlijke lunch van chef-kok Peter Scholte bij The Green House, met sprekers van Hrbs, The Colour Kitchen, Ecocreation en Bio Futura én een rondleiding door The Green House in Utrecht.

Het afgelopen jaar opende The Green House haar deuren om te laten zien dat het wél kan: een duurzaam horecaconcept met een werkend commercieel businessmodel. Over werkelijk alles moet je nadenken en niet alles heeft gewerkt. Een nieuwe manier van werken creëert nieuwe uitdagingen. The Green House is er om gekopieerd te worden, om anderen te leren hoe je op een toekomst bestendige wijze je menukaart inricht, hoe je je leveranciers kiest en hoe je kan koken zonder stekkers. Hoe werkt vertical farming, hoe kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een onderneming verrijken, hoe ziet de afvalverwerking er in de toekomst uit en wat zijn de mogelijkheden op het gebied van verpakkingsmogelijkheden en wegwerpservies? Al deze vragen zullen uitvoerig aan bod komen gedurende deze inspiratielunch!


Inspiratielunch The Green House Utrecht

Scroll to top