Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
We zijn vastberaden om onze klanten in deze moeilijke situatie te ondersteunen.
Onze webshop is 24/7 open. U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.

Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Republikeinen annuleren biologisch afbreekbare verpakkingen

Ok, het is geen grond verleggend politiek biologisch nieuws maar het geeft wel aan hoe de nieuwe anti-duurzaam gedachte zich voortbewegen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. 4 jaar nadat er is besloten om te stoppen met het gebruik van een van de meest vernietigende en on-groene materialen, hebben Amerikaanse regeringsleden besloten om te stoppen met het programma voor biologisch afbreekbare verpakkingen en piepschuim weer in te voeren.  De maatregel treft vooral  de "regeringskantine" waar al 4 jaar lang gebruik werd gemaakt van biologisch afbreekbare verpakkingen voor drankjes en voedingswaren. Het Amerikaanse Congres ging over op biologisch afbreekbare verpakkingen met nog een paar andere groene initiatieven zoals composteren. Deze initiatieven zijn een deel van het Green the Capital pogramma. Het programma stond onder leiding van Nancy Pelosi die in bepaalde conservatieve kringen niet populair is. Daarom heeft de nieuwe spreken van het Huis het programma geschrapt, voornamelijk als een politieke klap in het gezicht. Bron: Treehugger
Scroll to top