Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Doosjes

Hier vindt u diverse soorten bakjes, in verschillende formaten, materialen en uitvoeringen. Bakjes voor eten, bakjes voor saus of bijvoorbeeld bakjes voor snacks. Deze worden van verschillende materialen gemaakt, waaronder van hout, bioplastic of karton. Dit zijn allemaal duurzame materialen uit hernieuwbare grondstoffen. De wegwerpbakjes zijn composteerbaar en mogen na het gebruik bij het GFT afval. De bioplastic bakjes zijn zeer stevig, maar niet hittebestendig. De kartonnen bakjes voor eten zijn geschikt voor warme inhoud en vochtbestendig. De houten en kartonnen trays zijn zeer geschikt voor belegde broodjes, snacks en friet. Wij bieden bakjes met deksel aan, los verkrijgbaar of vaste deksels. Een groot deel van onze wegwerpbakjes kunnen tevens voorzien worden van een eigen bedrukking.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top