Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Bio plastic verpakkingen

Bioplastic verpakkingen zijn een perfect vervanger voor de traditionele plastic bakjes of bekertjes. Bioplastic wordt doorgaans geheel van hernieuwbare grondstoffen gemaakt en is gecertificeerd composteerbaar. Daarbij komt er bij de productie zo’n 75% minder CO2 vrij als bij de productie van plastic. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De bioplastic verpakkingen zijn transparant, hebben een ademend vermogen en versplinteren niet. Helaas is het materiaal niet hittebestendig en kan het vervormen boven de 40 graden. Alle soorten bioplastic bakjes en wegwerpbekers zijn bij ons verkrijgbaar in diverse formaten.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top