Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Feestje organiseren

Binnenkort een feest organiseren of een cateringopdracht op een feest? Denk dan eens aan ons duurzaam wegwerpservies. Milieuvriendelijk, minder afwas en een goed verhaal voor uw gasten. Wij bieden een ruime keuze aan wegwerpservies, van suikerriet borden tot bioplastic bekers en van houten lepels tot palmblad schalen. Verschillende materialen, met een verschillende uitstraling voor verschillende doeleinden. 

Een feestje geven voor een kleine groep genodigden kan ook goed met onze producten. Veel van het composteerbare wegwerpservies is verkrijgbaar in kleine verpakkingen en soms zelfs per stuk. Weten welk bord of beker geschikt is voor uw feest? Neem eens contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top