Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Hout

Image

Het berken- en dennenhout dat gebruikt wordt voor de productie van onze producten wordt gewonnen uit duurzaam beheerde bossen en is FSC®-gecertificeerd. De FSC® standaard garandeert dat bij het kappen van deze bomen wordt rekening gehouden met de lokale maatschappij, flora en fauna. Zowel berken- als dennenbomen zijn snelgroeiende bomensoorten, maar ondanks deze snelle groei krijgen alle bossen een periode van herstel na het kappen. Het materiaal is onbehandeld en daarmee volledig composteerbaar. De producten worden doorgaans dichtbij het gebied geproduceerd waar de grondstof vandaan komt, hierdoor hoeft het hout geen lange weg af te leggen en blijft het duurzaam.

Scroll to top