Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
We zijn vastberaden om onze klanten in deze moeilijke situatie te ondersteunen.
Onze webshop is 24/7 open. U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.

Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Delicatessen

Presenteer en geef uw producten mee in een duurzame en composteerbare verpakking. Onze hoge kwaliteit materialen zoals suikerriet en composteerbaar bioplastic, zijn het ideale alternatief voor traditionele plastic verpakkingen. Een natuurlijke uitstraling en van hoge kwaliteit, in diverse formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. De verpakkingen en menubakken van suikerrietvezels zijn zeer geschikt voor met meegeven van vooraf bereide maaltijden. Hiermee kan het gerecht of de maaltijd thuis nog opgewarmd worden in de oven of magnetron. De menubakken sluiten perfect af en kunnen ook geleverd worden met een transparante deksel. Noten, olijven, huisgemaakte spreads en tapenades kunnen gepresenteerd worden in onze transparante deli containers of saladebakjes met klapdeksel. Verkrijgbaar in een groot aantal formaten met zeer goed sluitende deksels. Stapelbaar, transparant en biologisch afbreekbaar. 

Voor advies, meer informatie of mogelijkheden voor bedrukken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top