PLA fles 250 ml (inclusief dop)

Doos 160 stuks
SKU
PLABTL25
Niet op voorraad

Bioplastic (PLA) flessen

Vanwege een productwijziging bij de producent kunnen we dit product tijdelijk niet aanbieden. We doen ons uiterste best dit product zo snel mogelijk weer beschikbaar te hebben zoals u gewend bent!

Deze PLA flessen zijn gemaakt van dik PLA waardoor ze perfect zijn voor verse fruit-, groente- en detoxsapjes, frisdranken, sport- en energydranken of om gewoon te gebruiken voor je eigen water. De melkachtige witte (met seal sluiting) Bio-PE dop wordt erbij geleverd.

Toevoegen om te vergelijken
Doos 160 stuks
€ 145,20 € 120,00
  • Koop 5 dozen voor € 129,95 € 107,40 elk en bespaar 10%
Getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gratis verzending vanaf €250,- (ex. BTW)

"Fantastisch dat echt alles composteerbaar is, inclusief de verpakking! De producten zijn van hoge kwaliteit – voor herhaling vatbaar."

Waar zijn wij goed in:
  • Snelle levering
  • Uitgebreide productkennis
  • Vriendelijke klantenservice
Omschrijving

De transparante PLA flessen met Bio-PE dop worden geproduceerd in Europa en zijn 100% plantaardig. De flessen zijn perfect om te gebruiken voor sappen, smoothies, frisdranken of water. De flessen worden standaard geleverd met een hersluitbare dop en zijn daarom ideaal om opnieuw te gebruiken en mee te nemen.

Materiaal

De flessen zijn gemaakt van PLA (Poly Lactic Acid), een composteerbare bioplastic. Dit type plastic is gemaakt van de melkzuren uit maiszetmeel. De bijgeleverde dop is gemaakt van -niet composteerbaar- Bio-PE, dit is een 100% plantaardig product gemaakt van suikerriet. Het transparante materiaal waarvan de fles gemaakt is is niet hittebestendig en kan gaan vervormen bij temperaturen boven de 50 °C. Ook al zijn de flessen gemaakt van het composteerbare materiaal PLA, zijn ze niet geschikt om te composteren, daarvoor is het materiaal te dik. De focus van het voordeel van het gebruik van PLA ligt op het feit dat de flessen 100% plantaardig zijn en daarom perfect zijn voor het gebruik van verse sappen, smoothies en detoxproducten.

De PLA Flessen kunnen onder druk gesteriliseerd worden met alcohol, UV en gamma stralinge. De PLA Flessen kunnen maximaal 50 °C verdragen. 

Bedrukken
Specificaties
Specificaties
Verpakking
Dozen per pallet 30
Hoogte doos (cm) 300
Lengte doos (cm) 600
Breedte doos (cm) 400
Stuks per doos 160
Stuks per verpakking 160
Verpakkingen per doos 1
Materiaal
Kleur Transparant
Grondstof Maïs / Suikerriet
Product Specificaties
Diameter bovenkant (mm) 38
Hoogte (mm) 135
EAN
EAN code doos 2220140100820
  • Maïs

    Gemaakt van de suikers uit mais

Scroll to top