Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

PLA fles 500 ml (inclusief dop)

Doos 108 stuks
SKU
PLABTL50
Niet op voorraad

Bioplastic (PLA) flessen

Vanwege een productwijziging bij de producent kunnen we dit product tijdelijk niet aanbieden. We doen ons uiterste best dit product zo snel mogelijk weer beschikbaar te hebben zoals u gewend bent!

Deze PLA flessen zijn gemaakt van dik PLA waardoor ze perfect zijn voor verse fruit-, groente- en detoxsapjes, frisdranken, sport- en energydranken of om gewoon te gebruiken voor je eigen water. De melkachtige witte (met seal sluiting) BioPE dop wordt erbij geleverd.

Doos 108 stuks
€ 113,64 € 93,92
  • Koop 5 dozen voor € 109,71 € 90,67 elk en bespaar 3%
Getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gratis verzending vanaf €250,- (ex. BTW)

"Duidelijke website, snelle service en heel klantvriendelijk."

Waar wij goed in zijn:
  • Snelle levering
  • Uitgebreide productkennis
  • Vriendelijke klantenservice
Omschrijving

De transparante PLA fles met Bio-PE dop zijn geproduceerd in Europa en zijn 100% plantaardig. De flessen zijn perfect om te gebruiken voor sappen, smoothies, frisdranken of water. De flessen worden geleverd met een hersluitbare dop en zijn daarom ideaal om opnieuw te gebruiken en mee te nemen.

Materiaal
De flessen zijn gemaakt van PLA (Poly Lactic Acid), een composteerbare bioplastic. Dit type plastic is gemaakt van de melkzuren uit maiszetmeel. De bijgeleverde dop is gemaakt van -niet composteerbaar- BioPE, dit is een 100% plantaardig product gemaakt van suikerriet. Het transparante materiaal waarvan de fles gemaakt is is niet hittebestendig en kan gaan vervormen bij temperaturen boven de 40 0°C. Ook al zijnde flessen gemaakt van het composteerbare materiaal PLA, zijn ze niet geschikt om thuis te composteren, daarvoor is het materiaal te dik. De focus van het voordeel van het gebruik van PLA ligt op het feit dat de flessen 100% plantaardig zijn en daarom perfect zijn voor het gebruik van verse sappen en - smoothiesen en detoxproducten.
Bedrukken
Specificaties
Specificaties
Product Specificaties
Hoogte (mm) 190
Diameter bovenkant (mm) 38
Materiaal
Kleur Transparant
Grondstof Maïs/Suikerriet
Verpakking
Stuks per verpakking 108
Verpakkingen per doos 1
Stuks per doos 108
Dozen per pallet 25
Lengte doos (mm) 600
Breedte doos (mm) 400
Hoogte doos (mm) 400
EAN
EAN code doos 2220140100837
Scroll to top