Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

IJsbekers

De ijsbekers uit ons assortiment zijn allemaal gemaakt van karton met een composteerbare coating. Het karton is chloorvrij gebleekt voor een minimale impact op het milieu. De coating is gemaakt op basis van maïszetmeel en voorkomt het lekken van de ijsbakjes. De ijsbakjes zijn geheel composteerbaar en kunnen bij het GFT afval. De bijpassende deksels sluiten zeer goed af en maken de ijsbekers ook zeer geschikt voor takeaway. Voor de ijsbakjes hebben wij tevens geschikte lepeltjes van bioplastic, in het wit en in een vrolijke kleurenmix. Vanaf 50.000 stuks kunt u de ijsbakjes kopen met een bedrukking naar eigen ontwerp.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top