Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Noodle bakjes

Voor alle noodle of pastamaaltijden hebben wij diverse soorten noodle bakjes. Deze noodle box is gemaakt van stevig karton of kraftpapier en zijn afgewerkt met een coating van bioplastic. Naast de standaard noodle box verpakking zijn ook onze andere menuboxen zeer geschikt voor noodles en pastagerechten. De bakjes en menuboxen sluiten goed af en zijn lekvrij door middel van de coating. Na gebruik kan de noodle box gecomposteerd worden in een industriële installatie. De noodle bakjes kopen is mogelijk per verpakking en is zeer goed te combineren met de aankoop van onze bamboe eetstokjes of houten bestek.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top