Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Saladebakjes

Onze saladebakjes en saladebekers worden geproduceerd van composteerbare en hernieuwbare grondstoffen. Het materiaal kan variëren van bioplastic tot karton of suikerriet. Het bioplastic is transparant en geheel composteerbaar, maar kan niet gebruikt worden voor warme inhoud. De bioplastic saladebakjes met deksel sluiten zeer goed af en zijn perfect voor takeaway of voor onderweg. De saladebekers zijn stevig en goed te gebruiken als saladshaker. De saladebakken kunnen gecombineerd worden met onze draagtassen voor takeaway of de bestekset voor onderweg. De saladebakjes kunnen niet bedrukt worden, maar eventueel wel voorzien worden van een sticker.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top