Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Sausbakjes

Sausbakjes zijn handig voor catering, voor onderweg, voor takeaway of bijvoorbeeld voor de lunch. Onze wegwerp sausbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen met verschillende eigenschappen. De sausbakjes met deksel van bioplastic, zijn zeer handig voor koude sauzen of dressing. De goed passende deksels maken de sausbakjes ook te gebruiken voor takeaway. De kleine sausbakjes van suikerriet zijn hittebestendig, maar hebben geen deksel. Gebruik daarvoor de espresso beker met deksel, deze kan zeer goed gebruikt worden als wegwerp sausbakje. Deze zijn tevens allemaal composteerbaar in een industriële installatie, dus kunnen na gebruik zo bij het GFT afval.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top