Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

GFT afvalbakjes

Een GFT bakje kopen voor in de keuken of op het aanrecht? Deze is bij ons verkrijgbaar, net als de bijbehorende GFT afvalzakjes. Normale GFT bakken zijn vaak helemaal gesloten en kunnen voor vervelende luchtjes zorgen. Onze GFT bakjes voor keuken of aanrecht zijn voorzien van ventilatiegaten en voorkomen eventuele nare luchtjes. Gebruik de GFT bakken voor het opvangen van uw groente en fruit afval en gooi dit samen met een biologisch afbreekbaar afvalzakje in de groene container. GFT bakjes kopen kan ook in grote hoeveelheden, voor overheidsinstanties, gemeenten of bijvoorbeeld lokale afvalverwerkers. Vraag voor deze grote aantallen vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top