Thali Premium palmblad bord cuadra 25 x 16 cm

Pak 25 stuks
SKU
PMPL2516
Op voorraad
Rechthoekige borden gemaakt van palmbladeren
Deze borden hebben zijn 25x16 centimeter groot. Stevige wegwerp borden voor warme en koude gerechten.
Toevoegen om te vergelijken
Pak 25 stuks
€ 12,04 € 9,95
  • Koop 4 units voor € 11,68 € 9,65 elk en bespaar 4%
  • Koop 48 units voor € 10,83 € 8,95 elk en bespaar 11%
Getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gratis verzending vanaf €250,- (ex. BTW)
-
+
Totaal: 25 stuks

"goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering"

Waar zijn wij goed in:
  • Snelle levering
  • Uitgebreide productkennis
  • Vriendelijke klantenservice
Omschrijving
Het formaat en de vorm maken de borden geschikt voor diverse gerechten. Warm, koud, vochtig of met olie, het materiaal kan er tegen. Gebruik de bordjes eens voor hoofdgerechten, in plaats van het standaard ronde bord. De wegwerp borden passen erg goed bij kleurrijke en oosterse gerechten.
Materiaal
Deze wegwerp borden zijn van geheel natuurlijk materiaal gemaakt. Dit zijn palmbladeren van de Areca palm, welke meerdere malen per jaar het blad laat vallen. De lokale bevolking in het zuiden van India verzamelt en droogt deze, voor de productie van ons wegwerp servies. De productie van de palmblad borden is volgens fairtrade principe. Na het gebruik van de borden mogen deze bij het GFT-afval om gecomposteerd te worden.
Bedrukken
Specificaties
Specificaties
Package
Dozen per pallet 60
Hoogte doos (cm) 290
Lengte doos (cm) 340
Breedte doos (cm) 260
Bruto gewicht doos (kg) 5,2
Netto gewicht doos (kg) 4,5
Stuks per doos 100
Stuks per verpakking 25
Verpakkingen per doos 4
Certifications
Composteerbaar: Vinçotte OK Compost (EN 13432)
Material
Kleur Bruin
Grondstof Palmblad
Product Specifications
Hoogte (mm) 30
Lengte (mm) 250
Breedte (mm) 160
EAN
EAN code doos 8718215230113
EAN code verpakking 8718215230335
  • Maïs

    Gemaakt van de suikers uit mais

  • Foodsafe

    Gecertificeerd voedselveilig

Andere producten die mogelijk interessant voor u zijn!
Scroll to top