Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
We zijn vastberaden om onze klanten in deze moeilijke situatie te ondersteunen.
Onze webshop is 24/7 open. U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.

Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Tuinfeest organiseren

Geniet van het mooie weer met goed eten en veel gezelligheid. Ons wegwerpservies van natuurlijke materialen past perfect bij een tuinfeest of een etentje in de buitenlucht. Een tuinfeest organiseren moet gemakkelijk en leuk zijn, zelfs bij het opruimen. Onze duurzame borden, bestek en bekers zijn ideaal voor deze feestjes en kunnen na het feestje zo bij het GFT afval. Het wegwerpservies is niet alleen composteerbaar, maar onderscheidt zich ook in kwaliteit. Stevige borden en bestek voor de mooiste gerechten en sterke bekers voor koffie, frisdranken of een koud biertje. De materialen zoals palmblad en suikerriet komen het beste tot hun recht in een natuurlijke omgeving met kleurrijke gerechten. Alle producten zijn composteerbaar, milieuvriendelijk geproduceerd en van hoge kwaliteit. Een tuinfeest organiseren wordt met deze producten nog leuker. Hulp of advies nodig bij de productkeuze? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-20 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top