Onze topprioriteiten zijn de gezondheid van onze klanten en collega's te garanderen en tegelijk onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Onze webshop is 24/7 open. Ons magazijn werkt momenteel met beperkte capaciteit, houdt rekening met 1 à 2 dagen extra verwerkingstijd.

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken via klantenservice@biofutura.com of 010-7370797.
Meer informatie over onze service tijdens de corona-uitbraak? Kijk hier voor de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Roerstaafjes & koffielepels

De duurzame koffielepels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende materialen. De perfecte aanvulling voor een duurzaam koffieconcept. De houten koffielepeltjes zijn gemaakt van onbehandeld berkenhout, een veel voorkomende boomsoort. De bioplastic koffielepeltjes zijn gemaakt van het materiaal CPLA. Dit is een composteerbaar en hittebestendig bioplastic, op basis van maïszetmeel. De koffielepels zijn beide gemaakt van zeer stevig materiaal en zullen niet snel breken. Veilig om te gebruiken met warme koffie of thee. Deze maat koffielepel is door het formaat en de stevigheid ook perfect voor amuses of desserts.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top